Domino-kortteli, Sipoo on valittu kuukauden PERI työmaaksi

AT Complex Oy:n urakoimat perustus-, paikallavalurunko-, elementti ja VSS asennustyöt, lämmitettävällä muottikalustolla Sipoon Domino-korttelin työmaalla on valittu PERI konsernin kuukauden työmaaksi ja on esillä PERIn kotisivuilla.

* Kansainvälinen projektiraportti: https://www.peri.com/en

* Lehdistötiedote: https://www.perisuomi.fi/yritys/press/residential-complex-in-sipoo-finland.html

* Suomenkielinen projektiraportti: https://www.perisuomi.fi/projektit/kerrostalot-ja-toimistorakennukset/dominokortteli.html

Contractor
Joint Venture TYL Onnenrakentajat,
Helsingin Rakennusteho Oy and Keski-Suomen Betonirakenne Oy

Subcontractor
AT Complex Oy

Field Service
PERI Suomi Ltd Oy

AT Complex Oy on Menestyjä 2015

Menestyjä_Merkki_2015_originaali_150x150mmAT Complex Oy on sijoittunut  Suomen parhaimpien yritysten joukkoon Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikön Balance Consultingin tunnuslukuvertailujen perusteella. Taloudellisen suorituskykynsä perusteella AT Complexille myönnettiin Menestyjä-sertifikaatti.

Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useita eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä.

Menestyjäyritys kuuluu arvostettuun joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.
Kauppalehti myöntää Menestyjä-sertifikaatin tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consultingin tekemien arvioiden perusteella. www.kauppalehti.fi

AA-Luottoluokitus

AA-logo-2015-FISoliditet on myöntänyt AT Complex Oy:lle korkean AA-luottoluokituksen. Korkeaan AA-ratingluokkaan kuuluu ainoastaan n. 10 % kaikista Suomalaisista yrityksistä.

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla
yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuteen, maksuvalmiuteen ja vakavaraisuuteen.

Vaatimuksena korkeaan AA-luottoluokkaan pääsemiselle on mm. erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.
AA-luokituksen saaneilla yrityksillä luottoriski on hyvin pieni.
Lisätietoa luottoluokituksen myöntämisperusteista:
www.soliditet.fi